Photos


bilder


grillning

I söndags vart det lite av en grillkväll här hemma tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder men det får bli i morgon istället... orkar faktiskt inte nu.
Hoppas allt är bra med er, see u tomorrow
Pusssss

Ledig dag

Tjoo tjo

Idag har jag varit ledig och det har varit riktigt skönt trots att jag vart tvungen att ta tag i tvätten och såna tråkiga saker men när tvätten var färdig (eller den hänger överallt i lägenheten eftersom allt inte han torka såklart) så åkte jag och Patrik på Jysk för att köpa en liten byrå till duschrummet. Har aldeles för mycket små prylar men nu så har dom också nån stanns att va blev iaf toppen bra =)

dax att sova nu ska upp 5 i morgon för jag har ett tidigt pass på jobbet.

Såhär blev det iaf med byrån, Nöjd =)
 

Leffe va ju självklart också med på Jysk.

Godnatt!

Nu är det strax dax för mig att lägga mig och sova är riktigt trött men tänkte jag skulle försöka blogg först, fast kom just på att jag inte har något att blogga om haha typiskt.

I morgon är iaf jag ledig innan min helvetesvecka börjar.. undra vad man ska hitta på då? alla har ju redan dragit till vemdalen för att gå på vårforum, hoppas iaf ni som är där får riktigt skoj och så får ni berätta precis allt som hände sen när ni kommer hem förväntar mig massa skvaller och intriger hehe

ååå det kan väl få bli fint väder i morgon då så jag kan va ute med leffe och sola lite...

Försöker fortfarande fixa en bloggdesign

Här är iaf världens sötaste Leif =)

hur får man bloggen att se bra ut nudå?

hmm sitter och funderar på hur jag ska få bloggen att se sådär fin ut som alla andras bloggar gör min är ju bara vit och svart och eländig... Så nu ska det googlas haha önska mig lycka till =)

Jag ska bli en bloggnörd

Ja då så ska även jag bli en bloggnörd och det va kanske på tiden hehe=)
efter ett antal försök att hitta ett bra bloggnamn gav jag upp haha allt va ju redan upptaget tex amelie, amelies, ameliel och även amelielohman vem fan har snott mitt namn vill jag veta... blev tillslut amelieslife haha lite lagomt mesigt

Nä måste sova lite nu ska upp tidigt i morgon och gå på morgonpromenad med leffe innan jag ska iväg på jobbet.

NattiLeffe ♥

Välkommen till min nya blogg!