Utgång

I kväll blir det middag och utgång tillsammans med Sandra vi ska lyxa till det och åka och köpa thai mat i lillänge hos en såndär super trendig thaivagn måste faktiskt erkänna att dom har super god mat, love it!
men som sagt nu väntar hon säkert på mig så måste dra.


Styrketräning

Nu har jag åter igen bestämt mig för att börja träna har gått ganska bra den här veckan då jag tränat både måndag, tisdag och idag torsdag =) men det brukar alltid börja bra för min del och jag hoppas verkligen det håller i sig lite längre än 2 veckor den här gången.. har iaf bestämt mig för att lägga av med att bara träna kondition då det är sååå grymt tråkigt att stå på en crosstrainer eller försöka springa i typ 45 min. Så nu ska jag köra Styrketräning dock är jag inte så insatt i vad man borde träna så vi får se hur det här kommer gå.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

3 Veckor kvar

Om tre veckor och 1 dag så åker jag till New York längtar som en liten tok ska bli såååå roligt ska shoppa massor och bara njuta av staden. Dock kommer jag sakna min Patrik och lilla leffe men tiden kommer nog flyga förbi så förhoppningsvis går det bra =D
Sist jag och Sofia var i New York.
Puss!

Collage

Här kommer lite fler bilder från bröllopet.

Uppsala

Min kusin gift sig i Lördags den 7/8 så jag pappa och min bror begav oss till Uppsala över helgen. Bröllopet var jätte fint och mysig och det va roligt att få träffa några av mina kusiner igen och framför allt så var det kul att träffa killen som Pauline skulle gifta sig med, han kommer från Italien så därför hade vi inte hunnit träffa honom tidigare. Jag hoppas dom kommer få ett fint och lyckligt liv tillsammans =)
Ja och såhär snygga va jag och andre på vigseln haha

Söt Noah

Hur söt är inte min systerson då? Han blir bara sötare och sötare för varje gång jag träffar honom.
Snart kommer han väl lära sig krypa också han växer såååå fort kärlek till honom <3

Gelenaglar & Reserv Klänning

Har hittat en reserv klänning om inte min har kommit i morgon så får jag springa ner och köpa den efter jobbet.
Måste ju ha något att ha på mig. Fixade mina naglar igår också eller är inte riktigt klar än tog riktigt lång tid men jag blev nöjd iaf så det är var det värt.


att hitta den rätta klänningen

Tjohoo..
Denna dag har bestått av Jobb, jobb och lite mer jobb "trist" vill ha semester igen.
I måndags drog iaf Sofia till USA kommer sakna henne men jag hoppas att hon kommer få en awesome time i New york, Washington och Miami men är inte speciellt orolig för har man inte the time of your life när man ska ta en partykryssning till Bahamas ja då vette fan då kan man nog inte njuta av livet.... Ja avis är jag iaf som bara den men snart är det min tur att åka på lite semester också så jag får väl hålla mig i ca 5 veckor till=)Hittade iaf den här klänningen som jag beställde till min kusins bröllop i helgen, hoppas bara att den hinner komma annars har jag inget att ha på mig.