Volvo Design Tour

Ja just ja alla som läser detta måste gå in på http://www.volvocars.com/se/campaigns/misc/Pages/designtour.aspx och rösta på min lillebror Andrés bidrag, han försöker nämligen vinna en resa till Barcelona ♥

"Bilden ni ska rösta på är den med cykeln som hoppar över bilen, han ligger på andra plats nu =P"

Torsdag 17e Februari 2011

Dagen har endast bestått av Jobb, jobb och mer jobb riktigt tråkigt har även försökt räkna lite men det går sådär ha bestämt mig för att ta en sväng förbi skolan på måndag innan jobbet och se om jag kan få lite grunder förklarade för mig blir nog lite lättare än att lägga 10 min på att försöka lista ut varje tal själv haha


Ska bli skönt med fredag i morgon iaf och sen helg...Längtar tills 16.10 i morgon alltå =P

Hej så länge ♥

Ledig dag

I dag är jag ledig men har massor att göra ska städa, tvätta, plugga matte och träffa Sandra. Tur jag är uppe relativt tidigt iaf hoppas jag hinner allt.. 



Söt Leif ♥

Alla hjärtans dag

I går var det alla ♥ ans dag och det firade jag och Patrik med romantisk middag och lite jordgubbsvin, jag fick även en parfym från Viktor och Rolf som heter Flowerbomb eller jag fick den i lördags för patrik kunde inte hålla sig när jag tjatade på honom hehe. Mysigt hade vi iaf.


Min nya parfym, luktar super gott


Fläskfilepasta blev det till middag.


Leffe va ju såklart också med ♥

11e februari 2001

Hej!
I fredags va vi i på Vinterbadet i badhusparken och badade tunna bastade och badade isvak. Va riktigt mysig jag badade dock inte isvak va så jävla kallt ute och långt ner till sjön men de flesta grabbarna doppade sig iaf en gång brrr. Roligt hade vi iaf och jag hoppas vi kommer göra om det många gånger =)
Puss ♥

dont know what to say

kommer aldrig förstå hur man kan va så självisk och elak som du är...

JÄVLA SKIT BIL!!!

mer har jag inte att säga just nu!

är riktigt jävla sur!!!

Shoppingsugen


Upp till bevis

Igår åkte jag och Pappa till flyget för att hämta hem min stackars bil som stått där sedan i fredags och såklart startade den inte så vi fick bogsera hem den hela vägen till Torvalla. Gick bättre än väntat dock vilket var skönt Pappa fick åka medan jag fick bogsera så nu har man gjort det också! Så nu har pappa bytt kretskort och i veckan ska vi till Bilbolaget och koda om nycklarna så den andra nyckeln också fungerar hoppas verkligen detta var felet så vi slipper ha världens mest opålitliga bil. 

Slingade även håret när jag var i Torvalla igår, Blev ganska bra inte för ljust utan mer naturligt =)

Puss