Jag klarade det

Säger bara fy fan va skönt klarade Marknadsföringen. Så nu är 1 termin plugg avklarad! Dock vet jag fortfarande inte vad jag ska bli men det ordnar sig säkert lite längre fram i tiden.


Behövde verkligen det här ... =D

And so she's gone

I går hade jag Sandra och Sofia middags mys för att fira att jag fyllt år och eftersom Sofia åkte till till sthlm idag för att sen åka till USA på måndag så blev det även avskeds fest =( Kommer sakna henne hur mycket som helst det värsta är dock att hon flyttar till Gävle när hon kommer hem men that's life antar jag får försöka klara mig utan henne här hemma. 

Nu ska jag och Patrik gå och köpa middag är super hungrig.
Puss

Huvudvärk hela långa dagen

Idag är det en skitdag! Vaknade upp pigg och glad och trodde det skulle bli en bra dag men efter ca en timme på jobbet slog världens huvudvärk till så resten av dagen har man suttit och plågats och längtat till 18.10


Så nu ska jag ta en kopp te lite choklad och krypa upp i soffan och titta lite på tv innan jag ska lägga mig börjar 6.30 i morgon så jag hoppas verkligen jag mår bättre då.

My 25th Birthday

Jaha då var man alltså 25 bast... känns faktiskt ganska okey känner mig som lite mer vuxen nu =)

Ikväll kommer familjen och ska äta tårta och chokladmuffins som jag bakat idag blir mysigt! och på fredag blir det att fira lite tillsammans med vännerna fast det kommer även bli lite som en avskedsfest också eftersom Sofia åker till USA på lördag morgon, Kommer sakna henne grymt mycket men det är ju bara för tre månader så det kommer gå fort... Hoppas jag !Misslyckande

Fyfan va jag tror jag misslyckades BIG time på tentan idag men jag skyller faktiskt allt på våran lärare som jag personligen tycker varit riktigt dålig! Alltså jag är lite sur har tagit tjänstledigt från jobbet för att lära mig det här så är läraren riktigt dålig och jag har inte lärt mig en sak om marknadsföring =( helt värdelöst

Nu är iaf skolan klar for the moment! Börjar kanske en distanskurs den 24 januari men vi får se.

Tenta igen

I morgon är det dags för marknadsföringstentan.. är lite nervös då jag inte pluggat något alls! Men eftersom vi får ta med böckerna borde det ju gå bra iaf "hoppas jag" verkar va en riktigt konstig tenta.. Redovisningen i måndags gick iaf ganska bra så det var riktigt skönt. 
Äntligen

Nu är vårat arbete inlämnat och klart vilket känns riktigt skönt. Men mer jobb återstår vi ska gå igenom det vi ska redovisa på måndag och sen måste det pluggas inför tentan på torsdag! Längtar riktigt mycket till Torsdag kväll då jag kommer kunna slappna av fullt ut.

Grupparbete

Nu börjar vi äntligen bli klara med våran marknadsplan sista dagen i morgon och sen är det dax för inlämning. Tror iaf vi fått till den ganska bra. Så på måndag blir det redovisning, hoppas det också kommer gå bra är lite nervös har inte redovisat något sedan gymnasietiden inte gjort någon inlämningsuppgift heller för den delen.

Vi har ju tenta också den 13 januari som jag verkligen måste sätta igång att plugga på, får ta det efter morgondagen. Sen är det några dagars ledigt innan allvaret börjar igen på 118100.


Tråkigt inlägg haha så jag bjuder på en fin blomma iaf =)