Nyttiga veckan

Hej, Ännu en gång ska jag försöka mig på att äta lite NYTTIGARE, Brukar inte gå så jätte bra men nu kör vi iaf. 3 hela dagar har jag klarat hittills  

Har även varit och simmat med Sandra idag och eftersom det är världens finaste väder simmade vi ute så första utomhusbadet är nu avklarat för i år. Hoppas det blir fler av dessa underbara dagar i sommar bara. 


Ja just på Fredag kväll kommer Sofia upp från Gävle Whop Whop, Saknar henne massor så blir nog en bra helg. kanske lite grillning, lite Party, lite shopping och självklart massa skratt "längtar"=)
Midsommarafton Fredag 24 Juni

Glad Midsommarafton alla!


Sitter här och kollar på regnet utanför fönstret och undrar om det kommer va så här dåligt väder resten av dagen allt blir så mycket roligare med lite sol för då kan man sitta ute och grilla och bara njuta medans man nu måste sitta instängd i lägenheten.

Ska strax väcka upp karln men han måste få sova en stund till eftersom han la sig runt sju i morse. Sen ska vi handla lite mat tills i kväll och så måste jag köpa lite midsommardekorationer haha så stämmningen blir på topp tills ikväll.

Hoppas verkligen alla får en underbar dag