Jag vill ha

Ååå vad jag vill ha den här söta bänken i min hall men har uppenbarligen för liten lägenhet för vet inte vart jag ska få plats med den.... Snälla ge MIG



"Finns på Åhlens för 795kr"


Äntligen Färdig

Wiee äntligen klar med matten, känns så otroligt skönt =)






Uppdrag 3 - Check!

Klev upp tidigt i morse så jag har redan hunnit varit på skolan gjort klart mitt sista uppdrag och skickat in det =) Så nu ska jag repetera tills på måndag då jag har mitt NP, sen blir det muntligt prov på onsdag. Längtar riktigt mycket till onsdag eftermiddag då allt förhoppningsvis är klart =) 

Nu väntar jobb till kl 22.00 hoppas det blir en lugn kväll.

Puss

Matematik

Jaha ja jag är då inte så bra på att uppdatera här men men skit samma det blir som det blir. Just nu så pluggar jag mest hela tiden, måste försöka få klart mitt uppdrag 3 tills i morgon och sen måste jag repetera hela boken innan måndag då jag antagligen måste göra mitt NP. Måste Orka... Längtar verkligen tills den här kursen är klar såjag kan få lite fritid igen.
Ja annars så är Sofia tillbaka i Sverige åtminstonde ska åka och hälsa på henne den 10 juni ska bli skoj, har ju aldrig varit i Gävle direkt så blir kanske lite shopping och förhoppningsvis lite utgång och så.
Nä nu ska jag läsa lite mer matte innan det är dax att hämta tvätten och gå ut med leffe och till sist sova
Puss