Första Advent

Första advent och vad vaknar man upp till jo en minusgrad och på marken ligger årets första snö =) Den kom tillslut och med perfekt tajming nu får man bara hoppas på att den ligger kvar också.

jag och leffe har iaf redan varit ute och busat och kastat snöbollar


Synundersökning

Va på synundersökning i dag och tydligen är jag närsynt och har ett litet brytningsfel så nu måste jag köpa ett par glasögon som jag kan använda när jag kör bil, tittar på tv eller sitter på föreläsning.. Lånade hem 4 par men vet inte om något av de känns bra ska tillbaka i morgon så kan kanske kolla lite mer då. 

Men det känns lite surt att jag nu måste lägga alla mina pengar på ett par glasögon jag som ville köpa ny skidjacka och nya skidbyxor och köpa lite julklappar. 

Så här ser de jag lånade hem ut iaf, får se om det blir några andra kanske.


Regrets and mistakes, they're memories made

I morgon ska jag och Sandra planera lite inför Thailandresan. 3 Månader kvar till vi är i där whiii jag längtar så mycket efter sol och bad och god thaimat och såklart shopping =)

Jag har dock redan kollat lite hotell både i Bangkok och i Ao Nang och planerat vad jag vill göra nu måste jag bara övertala resten av gänget att göra det jag vill göra, men det blir nog inga problem haha ;)

Min plan är iaf att först stanna i Bangkok två dagar sen ta flyget ner till Krabi och Ao Nang och sen efter några härliga dagar där dra vidare till Koh Samui innan vi måste åka hem igen, visst låter det som en bra plan?
Ja nu gäller det bara att lägga fram planen på ett snyggt sätt till Sandra i morgon hehe 

Vi får se hur det går, hörs i morrn Krams

Is a sky full of lighters..

Fem av sex arbetsdagar avklarade bara morgondagen kvar sen ska jag njuta av min lediga dag tillsammans med syss och världens sötaste sysonbarn =)

Idag har jag fått papper från Susanne också som jag ska fylla i tills i morgon om tjänstledighet från 118100, blir skönt att få det gjort. Sen på fredag blir det synundersökning hoppas det går bra och att jag inte har så dålig syn dom jag inbillat mig på slutet, men känns som att mitt vänstra öga ligger lite risigt till hehe.

Ja ja händer inte så mycket annars, ensam hemma för Patrik håller på att flytta med jobbet...





Extern Redovisning

Väntar på svar om jag klarat min extern redovisningstenta men det tar ju sån lång tid för honom att rätta. skulle va skönt att få veta om jag måste börja plugga igen inför omtentan eller om jag klarat den.

Vill veta nu ju.



Vinterjacka

17 November och fortfarande ingen snö ute... Härligt
Dock så är det nog bara en tidsfråga innan snön kommer och det är 15 minus ute så idag har jag varit nere på stan för att kolla efter en ny vinterjacka. Hittade två stycken en Peak lite längre som var ganska dyr och en lila skidjacka skulle behöva både en ny skidjacka och en riktigt varm jacka men eftersom man numer är studet så får jag nog välja :( 

Såhär såg peak jackan ut iaf den andra existerar tydligen inte på internet men funderar på att köpa den och köra på min gamla peak en säsong till...  Jaja vi får se hur det blir!


Koh Samui eller Ao Nang?‏

Vi har ju bokat resa till Thailand i Februari och jag längtar så mycket, önskar bara P kunde följa med skulle va helt underbart men det får bli nästa gång, Tyvärr.

Vi har pratat ganska mycket om att efter bangkok åka ner till Ao Nang och omkring liggande öar men idag när jag satt och surfade runt blev jag super sugen på att åka till Koh Samui igen, va ju ett av mina favorit ställen när jag och Angelin var där 2007. Så nu till frågan vilket ställe är bäst?


Bokat flygbiljetter

Sådär nu har jag och Sandra bokat flygbiljetter ner till Arlanda i februari så nu är det bara att boka hotell kvar sen är vi Good to Go

LÄNGTAR!


Nu var det länge sedan

Oj va länge sedan jag bloggade nu och mycket har hänt sen sist har jag börjat Ekonomprogrammet på Mittuniversitetet vilken känns super duper bra, så glad att jag äntligen tagit steget att göra något av mitt liv.
Nu är det bara hoppas att jag valt rätt också men än så länge känns allt toppen, Men eftersom jag läste ekonomistyrning och marknadsföring förra hösten så fick jag gå tillbaka till jobbet i måndags känns lite sådär men eftersom det  bara är fram till mitten på januari så ska det nog gå och eftersom jag bokat resa till Thailand i slutet på februari så är det bra att jag kan tjäna lite pengar för att bara få studiebidrag det blir man inte rik på direkt.

Ja just Sofia bor fortfarande kvar i Gävle vilket är ett stort DISSLIKE men eftersom hon nu hittat sig en pojkvän därnere så har jag jag inte så stora förhoppningar på att hon kommer flytta hem igen.. Fast man kan ju alltid hoppas =) måste verkligen försöka åka ner och hälsa på henne innan Jul.
Nu ska jag strax iväg till jobbet. ses snart igen ♥