Internationell Ekonomi!

Godmorgon!
Borde sitta här och plugga just nu men har ingen motivation alls! Vet inte alls vad det är med mig har känt mig lite nere de senaste dagarna. Hoppas det blir bättre snart för detta suger.

Idag har jag föreläsning mellan 13-15 och sen ska jag och Sandra träna vid 16. Önskar bara jobbet kunde ringa så man får veta om man får nått jobbpass till helgen, tvivlar dock på det eftersom jag nästan aldrig får jobba nu förtiden :(

Funderar även på om jag ska försöka boka en klipptid tills i morgon för mitt hår ser förjävligt ut just nu skulle nog behöva slinga eller tona det också men det får jag göra själv isf fattig som man är haha


Instagram!

Äntligen har Instagram kommit till Android, som jag längtat =) Testade i dag så nu får vi väl se om det uppfyller mina förväntningar. Önskar bara man kunde posta sina Instagram bilder direkt här på bloggen också vore ju awesome =) 

Nu ska jag spela lite Wii innan det är dax att krypa ner i sängen! 




Mina 2 fösta instagram bilder =P

Gossip Girl!

Mornings!

Denna morgon började med frukost framför senaste avsnittet av Gossip Girl & tända ljus. Man skulle haft det såhär mysigt varje morgon.

Idag ska jag försöka börja plugga lite på min senaste kurs, leta lila tapeter till vardagsrummet och handla! Får se om det blir nån träning idag, känns inte som så nu då jag har as ont i knäna sedan jag sprang igår.. tror jag behöver ett par nya löparskor får kanske kolla på det senare i veckan. 

& Torsdag kommer Fia hem och hälsar på =) Längtar!