God Morgon

I morse var jag ganska duktig och klev upp efter andra snoozet så har hunnit med lite nu på morgonen innan jag ska iväg på föreläsning kl 10. Men jag måste verkligen lära mig sluta snooza blir ju bara mer morgontrött av det.

Idag har jag som sagt föreläsning mellan 10-12 och sen ska jag jobba mellan 13-22 och morgondagen ser exakt lika ut känns som att det kommer bli två ganska sega dagar men men det går nog =P

Sökte CSN i förrgår också kom ju på att det kanske var dax haha men varför betalar dom ut så mycket första utbetalningen och sen jätte lite i Maj. Kommer ju måsta försöka spara lite till sommaren eftersom jag inte kommer få lön förrens i Juli..  

Puss

Måndag & Mikroekonomi



Idag har jag varit ledig från jobbet och haft min första föreläsning i Mikroekonomi eller var väl mer introduktion iaf så verkar vår lärare bra vilket alltid är skönt =P Ja vad har jag mer gjort idag läst lite i economics men gick ganska segt eftersom jag inte är så van att läsa på engelska men man vänjer sig nog. Sen har jag städat och varit ute med Leffe och latat mig lite hihi. 

Jobbar resten av veckan + att jag har föreläsningar så jag får lata mig idag. 

Ja just jag och Sandra bokade flyg till Koh Samui och sex dagars hotell så nu är nästan allt klart inför avresa.
eller ja måste ju fixa nytt pass oxå men det gör jag efter jag fyllt år.

Puss

Ice


Isen har lagt sig!

1 Januari 2012

första dagen på det nya året har som valigt bestått av lite slappande i soffan mest hela dagen haha. Men gårdagen vart mycket bättre och roligare än jag förväntade mig.

Började med att jag, Patrik och Robert va och handlade lite till middagen som grabbarna senare lagade till man kan ju ha det sämre än tre grabbar som står i köket och lagar nyårsmiddag till en hehe  Maten blev iaf super god och efter lite fördrikande så drog vi vidare upp till Lars och Moa dom hade nyårsfest i deras nya fina lägenhet :) 

hittade tyvärr inte kameran när vi skulle dra vidare så blev bara några kort med mobilen men det är ju bättre än nothing right?
White Russian ♥
Mitt ♥ gör sig i ordning
and me....