In Love!!!

Åååå är helt förälskad i min nya tapet. Kunde inte blivit mer nöjd, tur jag har världens snällaste kille som låter mig sätta upp precis vad jag vill ;)
 
Såhär blev det (dock lite dålig kamerabild, mycket snyggare i verkligheten)
 
I går var det dax för intervju nr 2 på Deloitte också. Var kanske lite för nervös men hoppas verkligen det gick vägen, vill nämligen jätte gärna ha det jobbet. Så nu är det bara att hålla tummarna på att dom ringer nästa vecka med ett positivt besked. Annars är det väl bara att ta nya tag och försöka hitta något annat. Men jag hoppas verkligen =) 
 
See u guys soon  <3
 

Proteinbars

Hej Hej!

Skönt med helg eller hur?! I morse så bestämde jag mig för att göra hemmagjorda proteinbars från ett recept jag hittat i boken bodylicious. Hoppade dock över nötterna eftersom jag är lite allergisk.
 
Jag använde mig av:
 
1 Banan
1 dl Proteinpulver "jag tog patrik som var vanilj"
2 Äggvitor
1 tsk Vaniljpulver
1 dl Kokosflingor
1/2 dl Solros- och pumpakärnor
1/2 dl Krossade linfrön
1/2 dl Russin 
 
Blandade ihop allt och gräddade i ca 20 min på 170 grader och detta blev resultatet!
 


 
 
Smaken då? Jo de blev helt okej faktisk. 
 
//amelie
 

Finansiering

Äntligen fredag! Som jag längtat. Har varit skola hela veckan lång och när man är van att ha det ganska chill så känns det som vi varit riktigt duktiga. Grupparbetet är iaf på god väg så jag hoppas vi blir klar tidigt i nästa vecka så man kan får lite tid på sig att plugg till tentan. 
 
Annars händer inte så mycket här hemma. Patrik va till Sundsvall och Härnösand, Onsdag och Torsdag så då fick man lite egentid va lite tråkigt men fick mycket gjort iaf tvättade, städade, pluggade gick på långpromenad och hann ner på stan en sväng =) 
 
Där jag köpte denna fina tröja!
 
 
Tyvärr så kanske inte bilden är den bästa men men <3
 
//Amelie