Tisdag 27 Mars 2012

Godmorgon, I dag börjar min nya kurs Internationel Ekonomi tror jag den heter. Ska bli spännande och se vad det handlar om men alla lektioner är mellan 13-15 den här gången och det tycker jag inte om :( tycker det är bäst med morgon lektioner! 

Annars händer det inte så mycket förutom att jag ska försöka komma igång med träningen började lite smått föra veckan och va iväg och körde lite konditionsträning igår och idag ska jag och Sandra iväg på bodypump =) Bara hoppas motivationen håller sig uppe vore skoj för jag har ju tiden. 





Födelsedagsfirande!

Tjo Tjo!

Guuuud vad trött jag är varit uppe sedan 5 och jobbat och sen efter jobbet var jag till Farmor som fyllde 82 år idag :) Hoppas hon vinner nått på lotterna hon fick av mig bara :) 

Undra vad man ska hitta på i kväll då? är ju så ovant att va hemma själv haha kanske blir lugnt oxå eftersom jag ska upp 5 i morogn också + att man får sova en timme kortare i natt pga att det blir sommartid.




Tentamen

Hej!
I morgon har jag tenta i Makroekonomi. känns som jag inte gjort annat än pluggat de senaste dagarna så nu får vi hoppas jag kan det mesta och inte pluggat på fel saker. Ska iaf bli skönt att få tentan i morgon så håll tummarna för mig. Efter tentan så ska jag till Torvalla för mamma fyller år, blir mysigt att få träffa mormor och morfar och mamma också var länge sen. 

Önska mig lycka till i morgon 14.00 börjar tentan... segt att den är så sent men men


Bild från Koh Tao ♥

Åre 16-18 Mars

Tjo!

I helgen va jag och Patrik till Åre tillsammans med familjen =) Var super mysigt vi hann åka skidor, gå på byn, basta, äta god mat och umgås. Även om det inte är så långt hemifrån är det skönt att få komma bort ibland.
Tyvärr så har jag tenta på Fredag och eftersom jag redan varit borta två veckor + nu i helgen och jobbat lite så har jag inte hunnit plugga så mycket. Satt hela dagen igår och har suttit från 9 i morse idag men känner att jag behöver en liten paus nu för jag kan inte koncentrera mig längre =( 

Hoppas jag hinner lära mig allt bara känns inte som så nu blandar bara ihop allt men men får göra mitt bästa om jag nu ska gå göra tentan har inte ens bestämt mig än, blir ju kanske Bröllop vem vet! 

Lillebror 

Jag

& strax efter 12 kom solen fram =)

Stormigt värre

Har just varit på en kort morgonpromenad med Leffe och fy fan va det blåser ute. Hoppas det lugnar ner sig lite tills jag ska gå till skolan annars lär man ju blåsa bort haha 

I dag ska jag träffa Ullis på Fristilen för att ta över hennes träningskort där, så nu jävlar ska jag sluta va lat och förhoppningsvis så vill Sandra träna med mig. Känner att jag kanske kommer va lite mer motiverad när jag har någon att gå på pass tillsammans med ;) Sen ligger det ju perfekt nära jobbet och på vägen till och från skolan.

Nu frukost och lite morgonmusik <3

Dax att ta tag i plugget kanske

God Morgon!
Klev upp tidigt i morse vilket är så j*ävla skönt! Varför gör man inte det oftare man slipper stressa och hinner fixa massa saker medan man i vanliga fall skulle legat kvar i sängen. Ska verkligen försöka fortsätta med detta =)

I dag är det iaf dax att ta tag i plugget efter semestern, har knappt öppnat boken men ska iväg på föreläsning nu Kl. 10.15 så vi får se om jag hänger med har ju missat nästan alla föreläsningar medan jag var i Thai men det var det värt.


I Fredags kom Syss och Noah förbi en sväng för att säga hej <3

Gårdagen!

Tjo!

Gårdagen blev väldigt lyckad tycker jag vi drog till badhusparken vid sju tiden och när vi kom dit så var tunnorna varma och ljusen tända och frukten och godiset framställt. Eftersom jag skulle upp och jobba i dag vid 7.30 så blev det en perfekt kväll med lagomt mycket att dricka och trevligt sällskap då jag drog hem efter vi badat klart och de andra drog vidare till G3 

Ja en lyckad kväll blev det, snyggt initiativ av robban :)

Bada Tunna

Hej Hej!

Har just kommit hem från jobbet, vaknade 7.15 i morse av att Erik på schema ringde och eftersom jag verkligen beböver extra pengar så skyndade man iväg till jobbet. Står nu och lagar lite mat som vi ska slänga i oss innan vi ska iväg till badhusparken där vi ska bada tunna och isvak. Eller det blir nog ingen isvak för min del det är alldeles för kallt speciellt nu när jag just kommit från att bada i ett varmt och skönt hav =) 

Ska försöka få med mig kameran ikväll är ju annars väldigt duktig på att glömma den i hemma! 


2 underbara veckor!

Jaha då var vi hemma igen då efter två underbara veckor i Thailand. Vill tillbaka till solen och värmen och våra strawberry daiquiris ;) Ska lägga upp lite mer bilder senare och skriva lite om vad vi har haft för oss men först måste jag ta tag i mitt plugg som har legat här hemma och väntat på mig..

Annars verkar ju allt vara som vanligt här hemma iaf grått och kallt men snart kommer väl vår solen hit också får vi hoppas.

Här anländer vi till världens sötaste flygplats på Koh Samui <3


Beachen vid vårt första hotell Chaba på Chaweng Beach!

Utflyckt på Koh Samui där vi fick stanna för att kolla på en apa som plockade kokosnötter, tror alla vi höll på att dö av värmen och ville helst bara det skulle vara över så vi kunde åka vidare haha.

Vårat hotell på Koh Tao med utsikt över den underbara poolen =)