Hej

Hej


Jobbhelg

Jaha då var det helg synd bara att man ska jobba.. Men det går nog bra är ledig på måndag så får se fram emot det istället. Har iaf beslutsångest över om jag ska säga upp mitt träningskort nu på måndag, borde göra det men då måste jag ju köpa kort på badet eftersom jag och Sandra börjat simma och då till frågan tjänar man nått på att säga upp träningskortet.. Hmmm får fundera tills på Måndag! Är ju bra på att fundera på saker iaf =)

Annars så är allt bra har äntligen blivit frisk.. Sååå Skönt men eftersom jag redan låg lite efter i matten när jag blev sjuk så ligger jag sjukt mycket efter nu.. så måste nog spendera fredagskvällen med att plugga och hur skoj är det då?! hate that men har väl inget val om jag ska kunna börja plugga på riktigt till hösten!

Jag saknar min Sofia ♥ fast nu är det bara en månad kvar tills hon är hemma igen 


Me & Leif

Laddade in bilderna från i julas i förrgår snabb ja haha ...

21 Mars 2011

Äntligen böjar jag må lite bättre. Har inte gjort så mycket de senaste dagarna förutom kollat på film och läst nyheterna.

Längtar iaf tills på fredag för då är det LÖN ska bli riktigt skönt min första riktiga lön på länge "Happy, Happy"

Tog lite bilder på leffe igår, han är så söt :)



Puss ♥

Less på att va sjuk

Är less på att va sjuk nu. blir så rastlös och har massor av saker jag skulle behöva göra men har ingen ork till något :(

Hoppas verkligen jag mår bättre tills i morgon

Puss ♥



Skulle behöva ett litet mattegeni

Sitter och försöker plugga lite matte men andragradsekvationer är tydligen inte min grej fattar inte. måste försöka ta mig till skolan i veckan vet dock inte hur det ska gå då jag jobbar hela tiden...

Har iaf hoppatöver det svåra nu så jag kan komma nån vart. Wish me good luck =P


Puss ♥

ångest

Jag har utbildningsångest =( it sucks vet verkligen inte vad jag ska satsa på... Ska jag söka fastighetsmäklare fast det finns överflöd av sånna eller ska jag rikta in mig på något där man har störe chans att få jobb och vad ska det va isf.. funderade ett tag på ekonom också men även det utbildar sig ju alla till.

vill ju gärna ha en liten chans att få jobb när man är klar!!!

Jaja kommer aldrig komma på vad jag vill bli är väl bäst att bara hoppa på nån utbildning kanske och hoppas det blir bra! eller det vill man ju inte heller göra eftersom man får ju trots allt en fet skuld att dras med efter tre års studier...

Blir inte klok på detta ska fixa disken istället ...

Yrkestestet

Var just in på Sofias blogg och såg detta http://www.jobbafrisk.se/yrkestestet.php och eftersom jag inte vet vad jag vill bli så tänkte jag detta må man ju testa och jag blev en sekreterare haha dock stämde nog beskrivningen in lite haha



Puss ♥

Usch Vilken Dag

Vilken jobbig dag detta varit, konstant trött och irriterad på kunderna. men så blir det lätt efter sex dagars jobb i sträck. Förstår inte varför dom lägger schema så. Ska bli så härligt att vara ledig i morgon. Dom verkar även skärt ner på våran regvård på jobbet utan att säga något för from idag så är vi bara schemalagda två timmar per dag istället för 4-5. Det är inte okey, orkar inte sitta så mycket i nummerupplysningen med konstant kö. Så forsätter det såhär få man nog börja leta ett annat jobb på riktigt!

Jag hoppas verkligen det blir fin väder i morgon för då ska nog jag och leffe ta en långpromis och så ska jag gå ner på stan och shoppa upp mina presentkort jag har kvar från i julas, vill ha vår nu!  =)

Nu ska jag och Sandra iväg och simma och sen ska vi ut till flyget för att bogsera hem bilen =(


Puss ♥